Wie zijn we?

Wij zijn een jong team met een grote ondernemingszin. Iedereen in ons team heeft jarenlang ervaring op het vlak van de bewakingssector in de breedste zin. 

Met onze knowhow en enthousiasme staan we steeds klaar om elke klant te helpen. 

 

Bij Alpha Security tekenen wij voor volgende kernwaarden: eerlijkheid, discretie, integriteit, klantgerichtheid en transparantie. Met deze waarden dragen wij het bedrijf op een kwalitatieve manier uit. 

 

Daarnaast staan wij met het volledige team dag en nacht klaar voor onze klanten. Bij elke vraag, elk probleem proberen wij zo snel mogelijk een antwoord te bieden. Onze klanten verdienen de allerbeste service, enkel dan zijn ze goed beschermd. 

 

Doordat de maatschappij constant verandert en vernieuwt, trachten wij dat binnen ons bedrijf ook te doen. Alle teamleden van Alpha Security volgen daarom ook steeds opleidingen of cursussen om up-to-date te blijven. Nieuwigheden of veranderingen? Die weten ze bij Alpha Security als eerste. Zo kan Alpha Security de klant met de juiste knowhow verder helpen. 

 

Onze voornaamste focus ligt op statische bewakingen, evenementen bewaking en horeca bewaking. In deze subsectoren genieten wij van jarenlange ervaring. Maar dat neemt niet weg dat wij ook voor alle andere sectoren de juiste bescherming of bewaking kunnen aanbieden. 

 

Ons team heeft een proactieve aanpak van communicatie naar de klanten toe. Zo weten we meteen wat er speelt bij de klanten, en kunnen we in een mum van tijd schakelen om oplossingen of raad te bieden. Een kwaliteitsvolle, snelle service dat wilt toch iedereen?

Waar vind je ons? 

fmovies
embedding google maps in webpage

Adres: Mechelsesteenweg 434, 2650 Edegem.

Email: [email protected]

BTW: BE 0726.700.145

Vergunning FOD Binnenlandse Zaken – Directie Private Veiligheid: 0726.700.145

Verzekering BA: Vivium P&V Verzekeringen CVBA polisnummer 320135464

Contact

Graag meer weten? Of meteen zin in een gezellige babbel? 

Vul gerust onderstaand formulier in. 

En, voor u het weet hebben wij u al beantwoord.

 

Wees gerust: u bent beschermd